Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

314168
 • Canons avanserte optiske bildestabilisator (IS) gir skarpere bilder håndholdt
 • Autofokusen er rask og stille takket være en ringformet USM-autofokusmotor
 • Canons Super Spectra antirefleksbehandling som reduserer lysslør og reflekser
14 498 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Verdipakke

EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM
UV-filter L395 SMC 67 mm
Pusseklut Photo Microklear Cloth
15 116 NOK
EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
Linserengjøring Wet & Dry 10 stk
15 696 NOK

Canon EF 70-300/4-5,6L IS USM

Allsidig telefoto-objektiv som setter nye standarder innen zoom og ytelse.

Telezoom-objektiv med høy ytelse

EF 70-300mm f/4-5,6L IS USM er en del av Canons prestisjetunge L-serie som tilbyr fortreffelig ytelse med et fleksibelt zoomområde og fremragende bildekvalitet i et robust og kompakt design.

Med en brennvidde på 70-300mm, er EF 70-300mm f4-5,6L IS USM et kompakt og allsidig telefoto-objektiv som leverer eksepsjonell bildekvalitet. Ideell for dyre- og sportsfotografer, samt fotojournalisme og portretter.

L-serie-kvalitet

L-serien er Canons flaggskipserie med profesjonelle objektiver og representerer det ypperste innen presisjonsdesignet EF-optikk. L-seriens objektiver kombinerer overlegen ytelse med glimrende håndtering, og er meget støv- og fuktighetsbestandig.

4-trinns bildestabilisator

En 4-trinns optisk bildestabilisator - spesielt utviklet for objektivets bestemte brennviddeområde - motvirker uskarphet, som kan forekomme ved fotografering uten stativ eller ved lang lukketid. Automatisk panoreringsdeteksjon sørger for effektiv ytelse når du følger objekter i bevegelse, og siden IS-systemet befinner seg i objektiver er resultatene synlige gjennom søkeren under fokusering.

To UD-elementer

To UD-linser sorger for optimal bildekvalitet og skarphet ved å så godt som eliminere kromatisk avvik.

Kreativ uskarp bakgrunn

En 8-bladers rund blenderåpning på EF 70-300mm f4-5,6L IS USM skaper en vakker uskarp bakgrunn, slik at motivet ditt fremheves med dramatisk effekt.

Rask, stillegående autofokus

En ringformet USM (ultrasonisk motor) bruker vibrasjoner med ultrasonisk frekvens for å drive en ekstremt rask autofokus nesten lydløst. Høyhastighets CPU og optimaliserte AF-algoritmer bidrar ytterligere til den høye AF-hastigheten. Godt dreiningsmoment sørger for at linsegruppen stopper når fokus er funnet. Fast elektronisk manuell fokus-overstyring er tilgjengelig uten at du må deaktivere AF.

Egenskaper:

 • Kompakt telezoom-objektiv med høy ytelse
 • Del av Canons anerkjente L-serie
 • 4-trinns bildestabilisator
 • To UD-elementer
 • Meget støv- og vannbestandig
 • 8-bladers rund blenderåpning
 • Rask og stillegående autofokus
 • Kompatibel med Stativfeste C

Leveres med:

 • Front og bakdeksel
 • Solblender ET-73B
 • Myk objektivpose LP-1424
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.