EOS 5Ds kamerahus

Canon EOS 5Ds kamerahus

1017502
 • Ekstremt høyoppløst sensor
 • God ergonomi og håndtering
 • Doble kortplasser gir ekstra sikkerhet
 • Stort utvalg av objektiver
28 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

EOS 5Ds kamerahus
Minnekortleser TS-RDF8K All-In-1 USB 3.0/3.1
Batteri LP-E6N
30 079 NOK
EOS 5Ds kamerahus
Minnekortleser TS-RDC8 3-in-1 USB-C 3.1
Kameraveske Vision 15 graphite
30 579 NOK

EOS 5DS og EOS 5DS R – en ny klasse digitale speilreflekskameraer i fullformat med skyhøy oppløsning

 • 50,6-megapikslers CMOS-sensor
 • 2 DIGIC 6-prosessorer
 • 150 000-pikslers RGB+IR lysmåler
 • Opptil 5 bilder i sekundet
 • AF som kan overgå EOS 1D X

Rask og høyoppløst

Canon EOS 5DS hever lista for fullformats digitalkameraer med sine 50,6 megapiksler. I skrivende stund er det ingen andre kameraer i nærheten av dette. Den høye oppløsningen gir deg enda større muligheter til å beskjære bildene mens du fortsatt har et høyoppløst bilde igjen. Du kan beskjære bildet direkte i kameraet til en cropfaktor på 1,3 og 1,6. 1,6x gir deg et stillbilde på 19 megapiksler.

Doble prosessorer

Doble DIGIC 6-prosessorer gir deg muligheten til å fange ethvert øyeblikk med høy kvalitet og presisjon. Prosessorene tar seg ikke bare av datastrømmen og bildeprosesseringen, men gir overlegen kraft til både autofokus og lysmåling så alt fungerer sømløst sammen.

Autofokus

Kameraets autofokussystem består av 61 autofokuspunkter med 41 kryssensorer som leverer fantastisk skarphet over hele bildeflaten. Når du fotograferer bevegelige motiver, hjelper Canons EOS iTR.-tenkologi (intelligent Tracking and Recognition) deg til å få perfekt fokus ved å spore både ansikter og farger.

Kameraet har også en RGB+IR lysmåler på 150 000 piksler, som kan detektere ulike typer motiv og dermed lettere beregne eksponeringen. Den har også en flimmer-sensor, som gjør at du unngår uønskede effekter når du fotograferer flimrende lys.

Bygd for å jobbe

Søkeren, som dekker 100% av bildet, og er svært stor og lys, gir deg elektronisk informasjon og gjør det lettere å komponere bildet på beste måte. Informasjonsskjermen på toppen kan tilpasses dine behov, så du får all den informasjonen du trenger, men ikke mer.

Kamerahuset er, utvendig, svært likt EOS 5D Mark III, så du kjenner deg lett igjen og kommer raskt i gang. Huset er laget i magnesiumlegering for å tåle tøffe tak, og værtettet for å tåle klimaet.

Kreative programmer for fantastisk detaljrikdom

EOS 5Ds har flere kreative programmer, som f.eks. "Fine Detail" som maksimerer detaljnivået fra den høyoppløste bildebrikken og gjør avansert justering av skarphet direkte i kameraet. Multieksponering, HDR og innebygd timer gir deg enda flere muligheter til å være kreativ. Den innebygde timeren lar deg gjøre intervallfotografering og lage time-laps-videoer uten avansert tilbehør.

Forskjellen mellom EOS 5Ds og 5DsR

Forskjellen mellom EOS 5Ds og 5DsR er at 5DsR er utsyrt med et kansellerende lavpassfilter, som tar bort effekten av lavpassfilteret, og dermed gir mer detaljer og skarpere bilder enn 5Ds med dradisjonelt lavpassfilter. Uten lavpassfilter kan man få moaré-effekter ved repeterende mønstre, som tekstiler, gjerder mm. Tar du bilder av natur, er 5DsR det beste valget. Det samme gjelder for studiofotografering, da du har kontroll på situasjonen og kan jobbe rundt denne utfordringen ved å flytte kameraet eller endre lyset.

Leveres med

 • EOS 5DS kamerahus
 • Øyemusling Eg
 • Oppladbart batteri LP-E6N
 • Batterilader
 • Skulderrem
 • USB-kabel IFC-150U II
 • Programvare
 • Brukerveiledning

[TEXT1014583797]

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.