Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kikkert 12x32 IS

Canon Kikkert 12x32 IS

1035583
15 495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Kikkert med 12x forstørrelse med power IS bildestabilisering som hjelper deg å motvirke bevegelser for et stabilt bilde.

Powered IS

Kikkerten har en 2-akslig gyrosensor som måler rystelser. Aktiverer du Power IS-bildestabliseringen får du et ekstra stødig bilde ved hjelp av lens-shift-teknikken. Bildestabiliseringen aktiveres enkelt med en knappetrykk på en av de to lettillgjengelige knappene.

Gummikledd

Kikkerten er kledd i et slitesterk belegg av gummi, som gjør at du får et sikkert grep på kikkerten, også selv om du bruker handsker. Store øyemuslinger laget i gummi gjør at det er komfortabelt å bruke kikkerten også over lenger tid.

Strømforsyning

2 stk AA-batterier strømforsyner kikkertens bildestabilisator. Med alkaliske batterier kan stabiliseringen brukes i ca 10 timer ved +23 °C og cirka 1 time ved -10 °C. Batterinivået indikeres ved hjelp av en lysdiode.

Kikkerten kan brukes i temperaturer mellom -10 °C til 45 °C og i opp til 90% luftfuktighet.

Leveres med

  • Okularbeskyttelse
  • Halsrem
  • Veske
  • Alkalisk batteri (LR6)/1,5V
  • Trykket brosjyre
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.