Solblender LH-DC100 inkl filteradapter FA-DC67B

Canon Solblender LH-DC100 inkl filteradapter FA-DC67B

1020415
709 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Kit med filter-adapter, FA-DC67B, og solblender LH-DC100 til Canon Powershot G3 X. Filteradapteret lar deg montere 67mm filter på objektivet. Solblenderen beskytter mot strølys for å redusere sjansen for flares. Det gir også en beskyttelse av frontlinsen.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.