Speedlite Transmitter ST-E3-RT

Canon Speedlite Transmitter ST-E3-RT

320987
3 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Løser ut kompatible Speedlite-blitser på opptil 30 meters avstand. Radiostyring gir driftssikker betjening også uten mulighet for direkte synslinje. Egenskaper Radiostyrt ekstern blitsutløser Løs ut utvalgte Speedlites-blitser på 30 meters avstand Del av E-TTL II-blitssystemet Kontrollerer opptil 15 blitser Fjernutløser for kamera Forseglet mot støv og fukt. En radiostyrt blitsutløser for profesjonelle fotografer som bruker ekstern blits. Driftssikker ekstern blitskontroll Kontroller kompatible Canon Speedlite-blitser på opptil 30 meters avstand. Radiostyrt fjernutløser på frekvensen 2,4 GHz som er driftssikker i bruk, fungerer også utendørs og rundt hjørner - uten behov for direkte synslinje. Fotografering med flere blitser Skap sofistikerte lysarrangementer med flere blitser - du kan løse ut opptil 15 Speedlite-blitser med én enkelt kameramontert Speedlite-sender ST-E3-RT. E-TTL II blitsmåling gir enkel eksponeringskontroll. Fjernkontroll for kamera. Du kan løse ut et EOS-kamera med en Speedlite-sender ST-E3-RT fra en annen enhet eller fra en kompatibel Speedlite-blits, for eksempel Speedlite 600EX-RT. Det er mulig å løse ut opptil 15 kameraer samtidig for synkronisert fotografering. Brukervennlig utforming Speedlite-senderen ST-E3-RT har samme beskyttelse mot støv og fukt som profesjonelle EOS-kameraer og objektiver i L-serien. Senderen har en belyst LCD-kontrollskjerm som er lett å lese, og drives av to batterier i størrelsen AA/LR6.

[TEXT1014583797]

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.