Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

kikkert Skymaster 25x100

Celestron kikkert Skymaster 25x100

1026242
5 795 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Se på ting langt unna - både på Jorden og på himmelen
Denne kikkerten har en stor åning på 100mm som gjør at den passer godt til å se på himmelobjektiver og andre motiver på lang avstand. De svært gode BaK4-linsene er behandlet med flere lag antirefleks-coating som gjør at du får svært god kontrast i bildene, og okularene fungerer selv om du bruker briller. Kikkertkroppen er forsterket for maksimal stabilitet og leveres med innebygd adapter for montering på stativ. Ved montering på stativ blir det lett å følge horisonten og skue utover himmelen.

Leveres med veske og bærerem.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.