Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Spottingscope Ultima 20-60x80 mm

Celestron Spottingscope Ultima 20-60x80 mm

1018614
3 599 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Ultima spottingscope
Spottingscopet Ultima 80 mm har en 45 graders betrakningsvinkel og 50% lysere bilder sammenlignet med Ultima 65 mm. Frontlinsen på 80 mm har en multicoating og leveres med ett 20-60x zoomokular. Dette er et allround-spottingscope som passer til alle situasjoner; perfekt for naturtitting og når du vil se ting på lang avstand. Spottingscopet er helt vanntett kan du kjenne deg trygg på å bruke det i ekstrem vær.

Leveres med myk bæreveske

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.