Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

LED-belysning L10-BC

Cineroid LED-belysning L10-BC

1029338
1 245 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Enkel og smidig Bi-color kameralampe.

L10-BC er en glassfiberforsterket kameralampe som ikke bare er lett i vekt. Med analog kontroll for både lysstyrke og fargetemperatur er den også enkel å sette opp og administrere.

Utstyrt med 288 LED-dioder med mulighet for å sette fargetemperaturen på mellom 2700-5600K passer L10-BC til en mengde formlål. Lampen er montert sømløst inn i kameraets blitzsko med det medfølgende kuleleddet.

Leveres med:

  • L10BC
  • Batteriplate for Sony NPF-batterier
  • Kuleledd for blitzsko


OBS: Batteri følger ikke med

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.