Bakgrunn Sea Mist 2,72x11m

Colorama Bakgrunn Sea Mist 2,72x11m

302659
1 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Bakgrunn Sea Mist 2,72x11m
M046 Expan m/metallkjede
M059WM Single Hooks
2 988 NOK
Bakgrunn Sea Mist 2,72x11m
M045 triple hooks
Studioklämma Svart/Orange Stor 2 st
1 908 NOK
Colorama Bakgrunnspapir
Bakgrunnspapir er et økonomisk og fleksiblet bakgrunnsystem. Bruk av papir gjør at du slipper å bekymre deg for å skitne til bakgrunnen; bare rull ut og riv av.
Coloramas bakgrunnspapir holder meget høy kvalitet, og er produsert av et kraftig papir som ikke reflekterer unødvening lys.

Obs! Fargeprøvene på nettsiden stemmer ikke helt overens med fargen på selve papiret

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.