Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kamerarem natur skinn 90 cm

Crud Kamerarem natur skinn 90 cm

1034372
999 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Håndlaget kamerarem i lær

"For de som tar fotografering på alvor" skriver Crud på sin egen hjemmeside. Crudsweden er en svensk bedrift som laget håndlagde produkter i blant annet lær, der kvalitet og holdbarhet er i fokus.

Camera Strap Black er en  håndlaget kamerarem med karakter. Remmen er laget i vegetabislk garvet lær, noe som betyr at læret ikke utsettes for skadelige kjemikalier i løpet av garveprosessen.

Remmens tykkeste del er laget av 3,5mm tykt lær, og sidestroppene er laget i smidig 2,5mm tykt lær. Alle delene er satt sammen med kobbernagler for maksimal styrke og elegant design.

Alle remmer er unike og gitt serienummer som fungerer som en livstidsgaranti for den opprinnelige eier.

Remmene finnes i fire ulike lengder; 80cm, 90cm, 100cm och 110cm og i to ulike farger, svart eller natur.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.