Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kalibrering SpyderCheckr Pro

Datacolor Kalibrering SpyderCheckr Pro

314784
0 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Kalibreringssett for optimal fargekontroll

Med SpyderCHECKR Pro får du full kontroll over din fargegjengivning alt mens du fotograferer. Settet inneholder SpyderCHECKR fargekort med programvare og SpyderCUBE som gir deg mulighet til å kalibrere kameraet ditt på best mulig måte.

SpyderCHECKR

SpyderCHECKR fargekart består av 48 fargeprøver som skal sikre at fargen gjengis riktig - hver gang. Den er kompakt og holdbar, for en selvsagt plass i kameravesken.

SpyderCUBE

Denne smarte kuben bidrar til å kalibrere kameraet, slik at du ikke trenger å bruke så mye tid på etterbehandling, men kan korrigere bildene direkte. Først tar du et referansebilde med SpyderCUBE, der du får hjelp med hvitbalanse, eksponering, svartpunkt, uten behov for selveksperimentering.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.