Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Filmduk Connect Floor CFW200 200x210cm vit kåpa

Euroscreen Filmduk Connect Floor CFW200 200x210cm vit kåpa

310274
2 795 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
CFW200 200x210cm
Connect Floor er Euroscreens mest populære portable modell, og anbefales til presentasjoner på reisefot. Connect Floor har et stålchassis som ikke trenger stativ; hele lerretet hviler istedet på chassisets fot.

Fordelene med denne modellen er at den inneholder færre deler enn standardlerret, den er enkel å montere opp og ned, og den tar liten plass når den ikke brukes.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.