Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Filmduk Velvet ramspänd VFS270-2,35:1

Kingpin Filmduk Velvet ramspänd VFS270-2,35:1

316283
5 295 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Kingpin Velvet Frame Screen
Spesielt designet rammespent duk for optimal bildegjengivelse. Rammen er dekket med fløyel som forhindrer eventuelle forstyrrende lysrefleksjoner. Dukstoffet har gode og naturlige farge- og lysegenskaper. Vi anbefaler denne duken for alle filmfantaster som er ute etter en garantert bølgefri duk.

Dukramme / Farge
Dukrammen er designet i aluminium, og er kledd i svart fløyel. Fløyelen gjør at du ikke får uønskede reflekser fra projektorens lampe i rammen.

Dukstoff / Gain
Dukstoffet er matthvitt og av vinylstoff. Duksvevet er elastisk, og spennes ut i rammen, på denne måten slipper man bøleger. Dukens gainverdi er 1,0.

Svarte kanter
Dukens bildeoverflate omgis av en drøyt 8cm bred aluminiumsramme med sorte kanter (kledd i fløyel)

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.