Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.
-15%

eGFX Breakaway Puck RX570

Sonnet eGFX Breakaway Puck RX570

1039589
7 495 NOK8 795 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Sonnet eGFX Breakaway Puck RX570

Sonnet eGFX Breakaway puck RX570 er en puck med et innebygd eksternt grafikkort (AMD Radeon RX 750). Dette gir deg mulighet til å bruke dette kraftfulle grafikkortet istedet for datamaskinens egne grafikkort for spill, videobehandling, fotoredigering, CAD og andre grafikkrevende applikasjoner på en bærbar datamaskin som normalt ikke har mulighet til å bruke så kraftige grafikkort.

Fordeler

  • Lite og portabelt design
  • Innebygd kraftfullt grafikkort Radeon RX750 GPU
  • Bruk flere skjermer og kjør mer krevende programmer
  • Tilpasset for GPU Acceleration for Pro-videoprogramvaror DaVince Resolve eller Adobe Premiere

Ikke bytt ut datamaskinen uten å komplettere med et eksternt grafikkort

Mange datamaskiner, spesielt bærbare, mangler ofte kraften som kreves for å kjøre tunge programmer som f,.eks. spill, video- og fotoredigering. Gjennom å koble til Sonnet eGFX Breakaway Puck RX570 øker du datamaskinens prestasjon ordentlig når det kommer til GPU-krevende programmer eller programmer som bruker GPU Accelering. Du får også muligheten til å koble till opp til fire stk 4k-skjermer til det eksterne grafikkortet.

Grafikkortet AMD Radeon RX 570 4 GB GDDR5

Grafikkortet som sitter i eGDX Breakaway Puck RX570 er et  AMD Radeon RX 570 4 GB GDDR5 med tre stk displayutganger og en HDMI. Det har 4 GB GDDR minne og støtter DirektX12, OpenGL 4.5 og OpenCL 2.0.

For fullstendige spesifikasjoner, klikk her

Leveres med

  • Sonnet eGFX Breakaway Puck RX570
  • Strømadapter med kabel
  • Thunderbolt 3 kabel

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.