Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

DeckLink Duo 2

Blackmagic Design DeckLink Duo 2

1026606
5 299 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

DeckLink Duo 2 har fire uavhengige 3G-SDI-tilkoblinger for capture og opptak til en PC som støtter SDI format i SD og HD opp til 1080p/60. Fire SDI-innganger og fire SDI-utganger pluss en tri-sync/black burst reference. DeckLink Duo 2 opptrer som fire separate SDI-kort, men tar bare ett PCI-e-spor i PCen. Duo er perfekt for servere der det trengs simultane captures og opptak per system. Duo 2 er kompatibel med Windows, Mac OS X og Linux.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.