Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

U-TAP HDMI

Aja U-TAP HDMI

1026667
4 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

U-TAP HDMI er liten, lett å bruke og koples rett til datamaskinen via USB 3.0 uten behov for egne drivere. Den støtter bildefrekvenser på opp til 1080/60p så du kan overføre HD-video og lyd ved for eksempel videokonferanser, live-strømming og for etterbehandling.

Fordeler

  • Plug and play, ingen installasjon kreves
  • Kompakt og portabel - mindre enn en smarttelefon
  • SDI-ingang med loop-through
  • USB 3.0-tilkopling
  • Støtte for stereolyd
  • Kompatibel med Windows Mac OS X og Linux
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.