Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

XI100DUSB-SDI

Magewell XI100DUSB-SDI

1017791
0 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Megewell XI100DUSB-SDI lar deg streame/ta opp fra SDI til en USB 3.0-enhet. Dongelen støtter oppløsninger opp til 1920x1200/60p. Hvis du trenger å streame til en bestemt oppløsning kan XI100 opp-/nedskalere signalet.

På enheten er det en mini-SDI-kontakt, en overgang til vanlig SDI-kontakt medfølger.

Fordeler:

  • Plug and play, ingen installasjon er nødvendig
  • Bakoverkompatibel med USB 2.0
  • Innebygget RAM for streaming-buffer (64 MB)
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.