Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Imac 27 Retina 5K, i5 3.4GHz,16GB, 512GB SSD,

Apple Imac 27 Retina 5K, i5 3.4GHz,16GB, 512GB SSD,

1041036
 • Kraftig ny grafikk fra Radeon Pro 570-serien med 4 GB videominne
 • Med en SSD-disk får du ut betydelig høyere hastighet sammenlignet med en tradisjonell harddisk
 • 5K Retina-skjerm for detaljrik grafikk
22 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Imac 27 Retina 5K, i5 3.4GHz,16GB, 512GB SSD,
Skriver SureColor SC-P600
Intuos M, BT, Black
30 784 NOK
Imac 27 Retina 5K, i5 3.4GHz,16GB, 512GB SSD,
Intuos Pro Large
Rugged Thunderbolt USB-C 3.1 4TB
30 373 NOK

Apple iMac 27 Retina 5K

En skrivebordsopplevelse som trollbinder deg. Det er idéen bak iMac. Nå har denne idéen blitt sterkere enn noensinne. Nye iMac er fullpakket med helt nye prosessorer, de nyeste grafiske teknikkene, superrask lagring og bedre kapasitet for høyre båndbredder. Alt kommer til liv på den mest lyssterke og mest fargerike Retina-skjermen som noensinne har vært på en iMac. På denne måten får du en lysende og dypere opplevelse.

Fordeler

 • Intel Core i5 på 3,4 GH
 • Radeon Pro 570 4GB
 • Rask SSD-lagring
 • 5K Retina skjerm
 • Thunderbolt 3

Prestasjon

Med sjuende generasjon Intel Core i5- og i7-prosessorer og den seneste høypresterende grafikken er iMac raskere og mer kraftfull enn noensinne. Nå gjelder også høyeste veksel for lagring. Takket være den raske og romslige Fusion Drive som finnes i standardkonfigurasjonen for både 27- og 21,5-tommers Retina-modeller kan du gjøre alt du liker på iMac. Med absolutt høyeste hastighet.

Grafikk

iMac har kraftig ny grafikk fra Radeon Pro 570-serien med 4GB videominne som får alt du ser til å gnistre og hårene til å reise seg. Dette er en rå kraft i dets mest polerte form. Dessuten får du tilgang til avanserte funksjoner for videoredigering. Nå kan du regiere flere kameraprosjekter i Final Cut Pro X med opp til fire 4K-videostrømmer i full oppløsning.

Superrask lagring

Lagring handler som regel om plass, men fremfor alt hastighet. Med en ren SSD-disk får du betydelig høyere hastighet sammenlignet mot en tradisjonell harddisk eller fusiondrive. Dette er for å maksimere prestasjonen. Denne iMacen har 512 GB rask systemdisk for program, apper og arbeidsfiler for større lagringskapasitet er det bra å kjøpe til en stor ekstern harddisk med Thunderbolt 3 for ren lagring.

Retina-skjerm 5K

Retina-skjermen lyser enda klarere på den nye iMacen. Med en milliard farger og en lysstyrke på 500 cd/m2 stikker grafikken ut i et helt nytt lys. Pikslene er så tattpakkede at du ikke kan skille ut det enkelte. Teksten er så klar og tydelig at din e-post og dine dokumenter ser mer profesjonelle ut enn noensinne. Det er rett og slett den beste Mac Retina-skjermen til nå.

Thunderbolt 3

Samtlige iMac-modeller har to Thunderbolt 3-porter med dataoverføring på opp til 40 Gbit/s-verdi for eksterne harddisker og kameraer, og den doble båndbredden for video- og skjerm-oppkobling. Med fire USB 3-porter er det enkelt å koble til mengder av ulikt tilbehør som f.eks. skriver, iPhone og USB-minne. Og med superrask wifi med tre strømmer og trådløs Bluetooth 4.2-teknikk får du rask og direkte tilgang til alt ditt favorittinnhold.

Leveres med:

 • iMac
 • Magic Keyboard
 • Magic Mouse 2
 • Strømkabel
 • Lightning til usb-kabel

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.