Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Rugged Thunderbolt USB-C 3.1 5TB

LaCie Rugged Thunderbolt USB-C 3.1 5TB

1032476
  • IP54-klasse harddisk
  • Lagringskapasitet på 5TB
  • Både USB-C og Thunderbolt 3
2 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

LaCie Rugged 5TB med USB-C/Thunderbolt 3

Lacie Rugged Thunderbolt er en holdbar harddisk med både USB-C og Thunderbolt. Harddisken er IP54-rangert, noe som gir den beskytteølse mot støt, støv, vann og knus/trykksskade. LaCie Rugged Thunderbolt kommer med kabler for både USB-A, USB-C / 3 Thunderbolt og Thunderbolt 2, noe som gir deg mulighet til å maksimere harddiskens ytelse, uansett hvilken datamaskin du bruker.

Leveres med:

  • 1 x USB-C-kabel - eekstern
  • 1 x USB-C til USB-A-kabel - ekstern
  • 1 x Thunderbolt-kabel - integrert

LaCie Rescue Data Recovery Service

Denne harddisken inngår i LaCies Rescue Service, noe som innebærer at du kan sende inn harddisken til dem i løpet av garantitiden for å gjenskape innholdet om harddisken på noen måte er blitt skadd. Les mer på vår side om LaCie Rescue Data Recovery Service.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.