Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

R400 cordless presenter

Logitech R400 cordless presenter

311907
455 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Trådløs fjernkontroll med laserpeker

Med Logitech R400 Cordless Presenter får du en fjernkontroll som gir deg full kontroll over dine presentasjoner. Med enkle kontroller og knapper er den lett å bruke helt fra starten av, og den stabile trådløse teknologien har en rekkevidde på 15 meter, noe som gir deg full bevegelsesfrihet under presentasjoner. Den krever ingen installasjon, det er bare å koble mottakeren til USB-uttaket på datamaskinen din - og så er du klar til å sette i gang.

Fordeler:

  • Brukervennlige knapper og kontroller
  • Rød laserpeker
  • Rekkevidde på 15 meter
  • Batteriindikator
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.