Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

My Passport Wireless SSD 1TB WiFi USB 3.0

Western Digital My Passport Wireless SSD 1TB WiFi USB 3.0

1038922
5 795 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Batteridrevet SSD-disk med SD-kortleser for sikkerhetskopiering i feltet

MyPassport Wireless SSD fra Western Digital er en bærbar SSD-harddisk med innebygd WiFi, kortleser og batteri. Disken er tenkt å ha som sikkerhetskopiering ute i feltet, og du trenger ingen datamaskin for å laste over bildene dine og videofiler. Med den innebygde SD-kortleseren kan du overføre bilder og video direkte fra minnekortet, og USB-A porten gjør det muli gå koble til kortleser for andre minnekort, og harddisken har også støtte for de vanligste RAW-formatene.

Fordeler:

  • SD-kortleser og USB-port
  • Innebygd batteri
  • SSD-harddisk
  • RAW-støtte
  • WiFi

SD-kortleser og USB-port

Harddisken har en innebygd SD-kortleser, slik at du kan overføre bilder direkte fra kameraet ditt inn på harddisken, uten at du trenger noe nettbrett eller datamaskin. Via USB-A porten kan du koble til andre kortlesere dersom det er slik at du ikke bruker SD-kort i kameraet ditt. Selvsagt kan du plugge inn harddisken i datamaskinen og bruke den som en helt vanlig ekstern harddisk.

Innebygd batteri

Harddisken har opptil 10 timers batteritid, og fungerer som powerbank for din mobiltelefon. Du lader enkelt harddisken via USB-kabelen når den er koblet i enten en datamaskin eller en vanlig USB-lader.

SSD-harddisk

En SSD-disk er raskere enn en vanlig, roterende harddisk, noe som øker overføringshastigheten og gjør disken enda mer solid.

RAW-støtte

Harddisken og My Cloud-appen har støtte for å vise RAW-bilder direkte fra harddisken. Her finnes en komplett liste med hvilke kameraer som støttes

WiFi

Harddisken har innebygd 802.11ac WiFI, og du kan se på bilder og filmer via My Cloud-appen. Du kan bruke også tredjepartsprogramvarer som FiLMiC og LumaTouch sammen med harddisken.

Leveres med:

  • My Passport Wireless SSD
  • Beskyttelsesramme
  • USB-kabel
  • USB-lader
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.