Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Professional RAID HDD 6TB USB3.0 Thunderbolt2

Sony Professional RAID HDD 6TB USB3.0 Thunderbolt2

1022649
6 645 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Støttålelig harddisk for raskere overføring av store 4K-videofiler ute i feltet
Sonys harddisker er bygd for deg som jobber profesjonelt med foto og video. Dette er en støttålelig og pålitelig løsning som fungerer effektivt ute i feltet. Harddisken er ultrarask og reduserer kraftig overføringstiden for raskere overføring av store 4K-filer. Med overføringshastigheter på opptil 440MB/s reduseres overføringstiden på 4K-videofiler til en tredjedel.

Harddisken har både USB 3.0 og Thunderbolt 2-tilkoblinger, samt støtte for både Windows og Mac.

Egenskaper
- Thunderbolt 2, 440 MB/s
- RAID-funktion med støtte for RAID 0, RAID 1, JBOD
- Robust konstruksjon med håndtak
- 2 thunderbolt 2-porter
- Kompatibel med PC Windows & Mac

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.