Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Rugged Thunderbolt Raid 4TB USB 3.0

LaCie Rugged Thunderbolt Raid 4TB USB 3.0

1019568
3 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

LaCie Rugged Thunderbolt RAID USB 3.0
LaCie Rugged Raid med Thunderbolt- og USB 3.0-tilkoblinger kommer opp i en hastighet på hele 240 MB/s. Harddisken er liten, smidig og støt-, vann- samt støvtett som gjør den perfekt til reise.Raid er kompatibel med både PC og Mac. Den høye hastigheten gjør at du kan lagre og overføre innhold opp til dobbelt så fort som tidligere.

Du kan skreddersy LaCie Rugged akkurat etter dine behov. Med Raid 0 kan du maksimere hastigheten og kapasiteten imens Raid 1 kopierer ditt innhold til til en "sikkerhetsdisk" men dette medfører at du kun får brukt 50% av kapasiteten og harddisken blir litt tregere. Velg selv hvilket oppsett som passer dine behov der og da.Den medfølgende programvaren for kryptering med AES 256-bit gjør at du kan hindre uvedkommende å lese innholdet på disken.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.