Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

T-Technology G-Drive mobile SSD R-Series 1000GB

G-Technology T-Technology G-Drive mobile SSD R-Series 1000GB

1036348
3 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

T-Technology G-Drive mobile SSD R-Series 1000GB

R-series SSD er en IP67-klassert bærbar SSD-disk på 1000gb for deg som krever både hastighet og soliditet.

Fordeler:

 • IP67-klasse
 • Taptålelig fra 3 meter
 • Vann- og støvtålelig
 • 560 mb/s SSD
 • USB-C
   

IP67-klasse

En IP67 klasse innebærer at produktet er både støvtett og vanntett, selv når det senkes ned i vann. Dette gjør G-Techs R-Series G-drive perfekt for tøffe klimaer.

560 mb/s SSD

Med en SSD-harddisk oppnås en høy hastighet, noe som gjør at du kan jobbe med bilde- og videomaterialet ditt direkte mot harddisken. SSD-teknikken innebærer også at harddisken ikke har noen bevegelige deler, noe som medfører høyere resistens mot vibrasjoner og tapskader.

USB-C

Med en bakoverkompatibel USB-C 1.31-tilkobling får du muligheten til å maksimere hastigheten fra harddisken. G-Drive leveres også med en USB 3.0/2.0-kabel for bruk i datamaskiner som ikke er utstyrt med USB-C.

Leveres med:

 • G-Drive harddisk
 • USB-C til USB-C kabel
 • USB-C til USB-A kabel
 • Hurtigstartsguide
   

 

 

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.