Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

S2 - Grip

Shoulderpod S2 - Grip

1029578
  • Stativgrep til din mobil
  • Ergonomisk design
  • Enklere å filme med din telefon
439 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Shoulderpod S2 - Grip

Shoulderpod S2 Smartphone Grip har tre funksjoner og er designet for deg som filmer med din smartphone, er journalist eller reiser mye. Dette er en bærbar og god løsning for å holde mobiltelefonen. Du vil oppleve mye jevnere filmer.

S2 kan brukes som et solid stativ, fast eller rett og slett som et stativ. S1 er justerbar og passer nesten alle smarttelefoner. Den kan håndtere telefoner som har en bredde på 48 til 93mm (med eller uten futeral), og kan derfor også brukes med iPhone 6s, Galaxy Note 3 og Xparia Z Ultra. Takket være en tommelskrue og gummiputer kan du feste smarttelefonen hardt og derfor også filme under vanskelige forhold.

Utstyrt med en 1/4"-gjenge.

Leveres med:

OBS!
Mobilen på bildet følger ikke med.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.