Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Capture One Styles - Matte (MT), 1 bruker

Phase One Capture One Styles - Matte (MT), 1 bruker

1035091
870 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Styles for Capture One

Med Styles fr Capture One får du en pakke med 18 stk til å forbedre kurver, metning og tonejustering uten å påvirke viktige ting som eksponering, hvitbalanse eller nivåer. Styles gjør det lettere for deg å nå ditt ønskede resultat og mer konsekvent over store mengder filer.

Cinematic Styles

Cinematic Styles tilbyr fargegradering og justeringer inspirert av magien på kinolerretet. For å skape ulike stiler har kontrastkurver og støy blitt lagt til, men hver Style kan justeres etter dine ønsker.

B&W Styles

Tidløsheten på monokromme bilder gjør Black&White Styles til en favoritt, uansett format. Du tilbys en unik miks av lys og varierende kontrast for å skape den perfekte grunnen for monokromatiske bilder.

Matte Styles

Den moderne stilen med matt kontrast og dempede farger passer utmerket for bryllup, dokumenter og reisefotografer. Bruk Matte Style for å effektivisere arbeidsflyten din samtidig som du legger inn personlig preg med egne justeringer.

Sesonal Styles

Den unike fargene og det unike lyset som oppstår ved begynnelsen av hver sesong finnes representert i Seasonal Styles. Endre fra sprø men nedtonede farger på vinteren til mettede og mektige toner på sommeren, slik at du kan finne rett følelse i bildene dine.

Essentials Styles

Vanskelig for å bestemme deg? Essentials Styles inneholder en variasjon av nøye utvalgte Styles fra hver pakke. Med totalt 16 stk finnes det gode sjanser for å få økt din kreativitet.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.