Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Plustek OpticFilm 8200i Ai Filmskanner

Plustek Plustek OpticFilm 8200i Ai Filmskanner

320664
  • Sensoren er av typen CCD og belyses med LED
  • Silverfast leveres med skanneren
  • 7200 dpi med et dynamisk område på 3,6
4 795 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Plustek OpticFilm 8200i Ai
Dias og negativskanner som skanner i 7200 dpi med et dynamisk omfang på 3,6. Skanneren har funksjon for multi eksponering som forbedrer bildekvalitetet. Sensoren er av typen CCD og belyses ved hjelp av LED. To hurtigknapper på fronten forenkler og gjør arbeidsflyten raskere. Med infrarød skanning kan støv og riper oppdages i bildet og i etterkant maskeres bort for best mulig resultat.

Silverfast programvaren som følger med gir deg tilgang til funksjoner som guidet skanning, batchkorrigering av bilder, negafix for å nevne noen.

Leveres med
Holdere for 4 diasbilder
Holder for filmstripe med opp til 6 bilder
Polstret veske
Silverfast Ai Studio 8 som fungerer med Windows 7 og OS X Lion
NewSoft Presto! PageManager 7.23
Plustek QuickScan

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.