Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

A3 Transparency unit m/slide holde

Epson A3 Transparency unit m/slide holde

304414
0 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
EPSON Expression 10000XL EPSON Expression 10000XL er utformet for de mest krevende anvendelsene innen profesjonell grafikk. Den er en eksepsjonell a3+-skanner med høy oppløsning og høy skannehastighet, ypperlig funksjonalitet og avanserte nettverksegenskaper.AVANSERT A3+-SKANNER FOR GRAFISK BRANSJEMed oppløsning på 2400 dpi og høy optisk tetthet på 3.8 DMax har EPSON Expression 10000XL ypperlig kvalitet opp til full A3+. EPSON Scan-driveren er enkel å bruke, og har automatisk og profesjonell modus. En tilleggsenhet for transparenter i A3-størrelse gir mulighet for enkel batch-skanning av film, og tilkoblingsmulighetene omfatter innebygd USB 2.0 Hi Speed og IEEE1394 (FireWire) sammen med nettverksfunksjoner som tillegg. Ny MatrixCCD optimalisert for A3-skanning Xenon/lampe med høy lysstyrke eliminerer standby-tid Avansert auto-fokussystem med manuell fokusering Dedikert ASIC for maskinvarebasert bildebehandling Optisk tetthet på 3,8 DMax Innebygd USB 2.0 Hi-Speed og IEEE1394 (FireWire) 10/100BaseTX-nettverksgrensesnitt tilgjengelig som tilleggsutstyr Automatisk A3-dokumentmater tilgjengelig som tilleggsutstyr A3-TRANSPARENTENHET SOM TILLEGGSUTSTYR: Har to separate lamper for optimalisert skanning A3-skanneområde tar opptil 48 x 35 mm-rammer Robuste filmholdere for 35 mm, medium-format og 5" x 4"
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.