Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Spyder 5 Elite

Datacolor Spyder 5 Elite

1018805
2 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Datacolor Spyder5 ELITE - Den profesjonelle fotografens kalibrator
Spyder5 ELITE er for deg som stiller veldig høye krav til utskriftene dine. Med den avanserte softwaren har du mulighet til å skreddersy din kalibrering eksakt etter dine behov og utstyr, slik at kamera, skjerm og skrivere leverer et samstemt resultat. Bruk ditt eget bilde som før/etter så du har kontroll over de detaljer som er viktige for deg. Multiple Monitor hjelper deg å matche flere forskjellige skjermer slik at du kan oppnå samme resultat uavhenging av hvor du jobber. Spyder5 ELITE måler lyset i omgivelsene i 5 ulike nivåer for å maksimere nøyaktigheten avhengende på hvilket miljø du jobber i.

Ofte presenteres bilder på projektorer, og selv disse kan kalibrere med Spyder5 ELITE, så du får riktige bilder her også.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.