Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

NVS-25 H.264 video streaming server

DataVideo NVS-25 H.264 video streaming server

1019327
10 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

DataVideo NVS-25 er en liten og enkel strømme- og opptaksenhet for deg som trenger å gjøre begge deler samtidig. Enheten håndterer signaler fra HDMI/SDI/CVBS fra kamera eller switcher, og genererer et H.264 encodersignal som fungerer med RTSP / RTMP / HLS protokoll. Samtidig som NVS-25 strømmer, kan enheten spill inn en MP4-fil. Du styrer innspillingen via en nettleser.

Egenskaper

  • Broadcast-kvalitet HD i H.254 via nettverksstrømming
  • Frontpanel for innspilling og strømming 
  • Lydinngang, velg integrert lyd eller ekstern lyd
  • Fleksibel videoskalering for strømming ut
  • Kople til en USB-enhet for lagring (opp til 1TB)

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.