Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Goggles Racing Edition

DJI Goggles Racing Edition

1037512
5 699 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

DJI Goggles for FPV-racing

DJI Racing Goggles er designet for Drone Racing, og gir deg en First Person View med høy hastighet, klarhet og stabilitet via 2.4GHz og 5.8 GHz dual-band teknikk med forsinkelser helt ned til 50ms i opp til 7 km rekkevidde. Egenskaper som 1280x960 HD med automatisk Frequency Hopping Spread Spectrum (FHSS) overføring passer DJI Goggles RE til en mengde ulike helikoptere, fly og andre radiostyrte enheter.

Fordeler:

  • Flykontroll
  • Gimbal-kontroll
  • Digitalt og analogt signal
  • DJI Camera Module (ikke inkludert)

Flykontroll

DJI Goggles RE bruker såkalt Bottom up-prosessering, noe som innebærer at en mottakermodul ikke er nødvendig. Ved å koble til en tredjeparts kontroll til DJI Goggles RE kan du direkte kontrollere dronen din med en F3, F4, KISS, Naze eller annet kompatibelt tilbehør.

Gimbal-kontroll

Med Head Tracking Mode kan du eller en andrepilot kontrollere gimbalen kun ved å vri på hodet.

Digitalt og analogt signal

I tillegg til det digitale HD-signalet kan DJI Goggles RE også overføre analoge signaler via SMA-porten.

DJI Camera Module (ikke inkludert)

DJI Goggles RE er kompatibel med DJIs digitale OcuSync Camera som har en 1/3" sensor, noe som gir en høyere oppløsning enn de fleste analoge FPV-løsninger. Kameraet bruker også en global lukker, noe som kraftig reduserer rolling-shutter effekten som lett oppstår pga. høyfrekvensvibrasjoner. Med en bildevinkel på 148º og lav distortion får du et bredt men fremdeles naturlig bilde.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.