Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Mavic 2 Part22 beskyttelsesveske

DJI Mavic 2 Part22 beskyttelsesveske

1040785
1 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

DJI Mavic 2 Part22 Beskyttelsesveske

Beskytt din DJI Mavic 2 med en solid veske som beskytter den fra fall, støt, temperaturforandringer og dårlig vær for å holde dronen din tørr og sikker. Vesken er IP67-klassifisert og rommet DJI Mavic 2 Pro eller DJI Mavic 2 Zoom. Det finnes plass for Fly More Kit, minnekort og ND-filter.

Fordeler

  • Beskytter dronen og tilbehøret ditt
  • IP67-Klasse

Leveres med

  • DJI Mavic 2 Part22 beskyttelsesveske

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.