Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Mavic Air Fly More Combo Onyx Black

DJI Mavic Air Fly More Combo Onyx Black

1038253
 • Liten og kompakt drone med ekstra tilbehør og batteriene du trenger
 • Fly sikkert med Obstacle-avoidance sensorer med APAS
 • Film i 4K eller FullHD 120p for og enten skape høyoppløst film eller slowmo
 • Fotografer i 12 megapiksler og lag automatiske panoramaer i opp til 32 megapiksler
 • Mavic Air kan kontrolleres via håndbevegelser
 • Gimbal som stabiliserer kameraet i tre akser, noe som gir deg en stabil film
9 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Mavic Air Fly More Combo Onyx Black
Minnekort Secure Digital Micro 64GB SDXC Extreme
Strobe Anti Colision Light 1PK
11 068 NOK
Mavic Air Fly More Combo Onyx Black
Pad Holder Standard til Mavic 2, Air, Pro, Spark
Filter DJI Mavic Air Cinema Series Vivid 3-pack
11 709 NOK

Sammenleggbar og portabel drone som filmer i 4K

Dji Mavic Air er en kompakt drone fullproppet med funksjoner og finesser men tross det er den liten nok til å få plass i din jakkelomme. Dronen er altid klar for nye eventyr og nye bildevinkler, det er bare din fantasi og kreativitet som setter grensene. Fly More Combo leveres med ekstra batterier og propeller, ladehub, transportveske samt batteri til powerbank-adapter.

Fordeler med Mavic Air:

 • Liten og kompakt
 • Obstacle-avoidance med APAS
 • 4K 30p og FullHD 120p
 • 12mp stillbilder i HDR
 • 32mp panoramabilder
 • 21 minutters flytid
 • Treakses gimbal
 • Håndbevegelser, Active Track og nye Quick Shot modes

Liten og kompakt

Den kompakte og strømlinjeformede designen gjør Mavic Air til den perfekte dronen til reisen. Mavic Air kan slåes sammen akkuart som Mavic Pro men blir enda mindre og mer kompakt (ca halve størrelsen sammenlignet med Mavic Pro) når den er i transportmodus. Du kan også skru av kontrollspakene på fjernkontrollen og oppbevare dem i et eget rom i kontrolleren, noe som gjør fjernkontrollen veldig kompakt og uten deler som bygger ut. Selv om Mavic Air er så liten takler den vindstyrer opp til 8.8m per sekund.

Obstacle-avoidance med APAS

Med sensorer både fremover, bakover og nedover så kan du kjøre Mavic Air uten risikoen av å kræsje med objekter. Totalt er Mavic Air utstyrt med 7 sensorer. Med hjelp av APAS, Advanced Pilot Assistance System så flyr Mavic Air automatisk rundt objekter fremfor å bare stoppe. Dette gir deg en bedre bildeopplevelse og lettere manøvrering. Husk på at sensorene er helt skrudd av i sportmod og system for å unngå objekter er frakoblet.

4K 30p og FullHD 120p

Kamera klarer å ta opp 4K video (3840x2160) 30p for best mulig skarphet. Du kan også bruke FullHD (1920x1080) i 120p noe som gjør det mulig å spille av filmen med 5x slowmotion når den spilles av i 24p.

12mp stillbilder i HDR

Med HDR så får du mer dynamikk i dine stillbilder og kamera er bedre på å fange lyse og mørke partier i samme bilde, perfekt når du har både himmel og bakke i samme bilde. Mavic Air kan fotografere i både JPEG og RAW(DNG) for deg som vil ha maksimal mulighet til å etterbehandle bildene.

32 Megapiksel panoramabilder

Mavic Air kan ta 25 bilder som den setter isammen på bare noen sekunder og gir deg et sfærisk panoramabilde med 32 megapiksler oppløsning. Disse oppleves best med DJI Googles (selges separat.)

21 minutters flytid

Selv om Mavic Air er mindre og har et mindre batteri enn Mavic Pro er flytiden alikevel opp til 21 minutetr. Om du vet at du kommer til å fly i lengre sesjoner enn dette bør du ha med et par ekstra batterier, noe som følger med om du kjøper ”Mavic Air Fly More Combo”.

Treakses gimbal

Mavic Air har akkurat som Mavic Pro en gimbal som stabiliserer kamera i tre akser noe som gir deg en stabil film selv i høye hastigheter og spesielt når dronen flyr sidelengs. En gimbal med 3 akser hjelper deg også å få bedre stillbilder.

Håndbevegelser, Active Track og nye Quick Shot modes

Mavic AIR arver muligheten til å kontrolleres med håndbevegelser fra DJI Spark. Kamera analyserer dine gester og du kan be Mavic Air f.eks om å rygge, komme nærmere og ta bilder kun ved å bruke dine hender med riktige gester.  Active Track kan nå spore flere motiv samtidig noe som gjør funksjonen mer fleksibel og enkel å bruke. Med Mavic Air introduseres også nye Quick Shot mode som Meteor (Dronen flyr rett ned mot deg) og Boomerang (dronen sirkulerer rundt deg samtidig som den rygger og flyr tilbake mot deg.).

Sammenlignet med  Mavic Pro

Her er det hovedsaklige forskjellene mellom Mavic Air og Mavic Pro

Video:

 • Air: 4K30p, 2.7K60p, FullHD 120p, 100Mbps
 • Pro: C4K24p. 4K30p, 2.7K30p, FullHD 96p, 60Mbps

Størrelse og vekt:

 • Air: H49xW83xL168mm. Vekt: 430g
 • Pro: H83xW83xL198mm. Vekt: 734g uten gimbalbeskyttelse

Flyegenskaper:

 • Air: Max hastighet: 68 km/h. Max 21 minutter batteritid.
 • Pro: Max hastighet: 60 km/h. Max 30 minutter batteritid, tåler høyere vindstyrke.

Styring:

 • Air: Max rekkevidde: 4Km. Signal via Wifi, Gesture control
 • Pro: Max rekkevidde: 7Km. Mer stabilt signal via radio.

Leveres med:

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.