Mygg d:screet 4060 hvit

DPA Mygg d:screet 4060 hvit

1026864
4 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Designet for bruk med trådløse systemer på teater, på TV eller i lukkede rom er d:screet 4060 virkelig diskret. På grunn av sin lille størrelse og sin rundstrålende kvalitet trenger ikke mikrofonen holdes rett mot lydkilden for å opprettholde god lydkvalitet.

Mikrofonen krever fantomspenning på 48 eller å brukes med trådløs sender for å fungere.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.