Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Mygg d:screet 4060 hvit

DPA Mygg d:screet 4060 hvit

1026864
4 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

DPA Miniatyrmikrofon d:screet 4060

Designet for bruk med trådløse systemer på teater, på TV eller i lukkede rom er d:screet 4060 virkelig diskret. På grunn av sin lille størrelse og sin rundstrålende kvalitet trenger ikke mikrofonen holdes rett mot lydkilden for å opprettholde god lydkvalitet.

Mikrofonen krever fantomspenning på 48 eller å brukes med trådløs sender for å fungere.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.