Mygg d:screet 4061 Slim Lo-Sens svart

DPA Mygg d:screet 4061 Slim Lo-Sens svart

1026936
4 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Mygg d:screet 4061 Slim Lo-Sens svart
Adapter Microdot til 3-pin Lemo Sennheiser SK
Concealer for d:screet 4060/4061 slim
6 079 NOK
Mygg d:screet 4061 Slim Lo-Sens svart
Adapter MicroDot till Sennheiser EW DAD6034
Knappenålsfeste for d:screet slim 5-pack
6 369 NOK

Smart og diskret myggmikrofon
d:screet 4061 Slim Lo-Sens er en disktret mygg med rundstrålende mikrofon som leverer utmerket lydkvalitet. Myggen passer til alle situasjoner der du trenger en skjult mikrofon men ikke vil ofre lydkvalitet. Mikrofonen er flat og kort med en kabel som står vinkelrett mot lydopptakningen og gir en enkel og diskret montering. Mikrofonen leveres dessuten med et avtakbart knappenålsfeste som gjør at den blir helt usynlig.

Takket være et smart adaptersystem fungerer d:screet 4061 Slim Lo-Sens med alle ledende trådløse mikrofonsystemer som blant annet Lectrosonics, Sennheiser, Shure, Sony, Wisycom og Zaxcom. Dette innebærer også at du ikke trenger å bytte ut myggen når det kommer nye trådløse systmer.

Leveres med:

  • Mygg d:screet 4061 Slim Lo-Sens svart
  • Knappenålsfeste for d:screet slim

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.