Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Mygga d:screet 4060 Beige

DPA Mygga d:screet 4060 Beige

317334
4 045 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Mygga d:screet 4060 Beige
Adapter MicroDot till Sennheiser EW DAD6034
Vindskyddspäls DUA0571 grå till DPA-4060
5 305 NOK
Mygga d:screet 4060 Beige
Adapter MicroDot til Sony Freedom WRT 805 / UWP
Clips dubbelkrokodil svart
5 079 NOK

DPA Miniatyrmikrofon d:screet 4060

Designet for bruk med trådløse systemer på teater, på TV eller lukkede instrumenter er d:screet 4060 svært diskret. Takket være sin lille størrelse og sin rundopptagende karakter trenger ikke mikrofonen rettes rett mot lydkilden for å beholde en god lydkvalitet.

Mikrofonen krever fantomspenning på +48 eller via trådløs sender for å fungere.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.