Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

3 Cinema, Standard arm

Easyrig 3 Cinema, Standard arm

1028135
26 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Easyrig avlaster skuldre og rygg

Easyrig Cinema 3 dir deg stabile kamerabevegelser samtidig som du avlaster skuldre og ryggen. Med vesten og midjebelte fordeles vekten fra kamerariggen på overkropp og hofter, noe som betyr at du kan arbeide lenger uten å få vondt i skuldre og rygg.

Cinema 3 er designet for å brukes med primært større filmkameraer. Det kan håndtere en vekt på opptik 25kg i trinn på ca 4 kg. Det er derfor viktig å kommunisere hvilket vektområde og størrelse på beltet du ønsker når du bestiller. Easyrig har sitt produksjonsanlegg i Sverige, noe som sikrer at de er robuste og pålitelige selv under krevende produksjoner.

Midjebeltet finnes i tre ulike størrelser:

  • Small XS - S, 70 cm til 80 cm
  • Medium M - XL, 80 cm til 130 cm
  • Large XL - XXXXL, 100 cm til 150 cm

Leveres med:

  • Suspensjonsarm
  • Låsbart kamerafeste
  • Midjebelte
  • Manual
  • Bæreveske
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.