Digital gråkort med colorguide

Electra Digital gråkort med colorguide

317582
499 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Electra digitalt gråkort med colorguide
Sammenleggbart "digitalt" gråkort (med Colorguide) for farge- og hvitbalanse. Foruten å brukes som gråkort (md både sort- og hvitpunkt for kontrastmåling) er dette en "nøytralreferanse" å ha enten med i et hjørne av bildet, eller separat fotografert (ved samme tilfelle, lys osv.). Gråkortet har også "fokustest", og skalerer i både cm og tommer.

På den ene siden av oppslaget finnes en Colorguide (et fargekart) som f.eks. kan brukes for å sjekke støynivået (digitale kameraer) eller som fargereferanse. Fargekartet inneholder fargene for CMY og RGB, samt sort- og hvitpunktreferanse.

Når gråkortet er sammenslått er gråkortet også beskyttet mot ytre påvirkning. Magnetlåsen sørger for at det ikke åpner seg ved en feil. Det følger også med et futteral du kan oppbevare gråkortet i.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.