Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Digital gråkort med colorguide

Electra Digital gråkort med colorguide

317582
499 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Electra digitalt gråkort med colorguide
Sammenleggbart "digitalt" gråkort (med Colorguide) for farge- og hvitbalanse. Foruten å brukes som gråkort (md både sort- og hvitpunkt for kontrastmåling) er dette en "nøytralreferanse" å ha enten med i et hjørne av bildet, eller separat fotografert (ved samme tilfelle, lys osv.). Gråkortet har også "fokustest", og skalerer i både cm og tommer.

På den ene siden av oppslaget finnes en Colorguide (et fargekart) som f.eks. kan brukes for å sjekke støynivået (digitale kameraer) eller som fargereferanse. Fargekartet inneholder fargene for CMY og RGB, samt sort- og hvitpunktreferanse.

Når gråkortet er sammenslått er gråkortet også beskyttet mot ytre påvirkning. Magnetlåsen sørger for at det ikke åpner seg ved en feil. Det følger også med et futteral du kan oppbevare gråkortet i.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.