Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Belysningsstativ Air Click svart

Elinchrom Belysningsstativ Air Click svart

1034863
1 095 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Elinchrom Stativ Air HD Click 105-244cm

Kompakt belysningsstativ som er stablebar i to nivåer, langside eller kortside. Justerbar i høyden 105 til 244 cm, maks belastning 5 kg.

Fordeler:

  • Stablebart stativ
  • Lav vekt
  • Luftdempet

Elinchrom Stativ Air Click kan festes i hverandre noe som letter transport og oppbevaring. Takket være at stativet kan stables langside mot langside, eller kortside mot kortside kan de enkelt festes på ulike typer fotovesker. Stativet veier kun 1,3 kg, og tåler utstyr opp til 5 kg. Sammenslått lengde er 92 cm. Elinchrom Stativ Air Click kan justeres i høyden fra 105cm til 244cm.  Ønsket høyde låses med en lås, og luftdemping forhindrer at pillarens høyde synker.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.