Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Paraply Deep silver 105 cm

Elinchrom Paraply Deep silver 105 cm

1033001
1 095 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Elinchrom Paraply Deep Silver 105cm

Elinchrom paraply med parabol-form, noe som gir e mer retningsbestemt lyseffekt sammenlignet med en standard paraply. Størrrelsen har en diamter på 105 cm, i kombinasjon med sølvfarget innside gir fotografen store muligheter å stille inn det relativt harde lyset.

Fordeler:

  • Enkel og smidig
  • Paraply Deep
  • Sølvfarget innside
  • Jevn lysfordeling
  • Rund form
  • Diffusor som tilbehør

Enkel og smidig

Paraplyen er sannsynligvis den mest populære lysformeren, på grunn av sin allsidighet, lave pris og enkle håndtering. Paraplyen er veldig enkel å slå sammen, samt at den er enkel å transportere.

Paraply Deep

Den dype formen på paraplyen gir et mer retningsbestemt lys sammenlignet med en standard paraply. Det gir fotografen større mulighet til å kontrollere hvor lyset vil falle, og hvilke deler av motivet som skal havne i skyggen.

Sølvfarget innside

Den sølvfargede innsiden på paraplyen gir en relativt hard reflekson som resulterer i et skarpt lys med relativt rask overgang mellom lys og skygge. Det harde lyset fremhever også motivets tekstur og struktur.

Jevn lysspredning

Takket være det sentrerte paraplyfestet i Elinchroms studioblitser er lysspredningen fra paraplyen veldig jevn over hele lysbildet. Bak blitsrøret finnes det en integrert reflektor som sammen med paraplyreflektoren sørger for at lysstyrken blir maksimal.

Rund form

Elinchrom Paraply Deep har hele 16 spyd, noe som gir paraplyen en rund form. Mye verdsatt når paraplyen reflekteres i refleksjonen, siden refleksjonen da nesten blir helt rund.

Diffusor som tilbehør

Til Paraply Deep Silver finnes diffusor som tilbehør. Ved å montere en diffusorduk blir lysflyten ca som med en softboks, dvs- at det du istedet for det relativt harde lysbildet får mykere lys med en lang overgang mellom lys og skygge. Takket være det sentralt plasserte paraplyfestet på Elinchrom faller det indirekte lyset fra paraplyen svært jevnt over hele diffusorduken.

Leveres med:

  • Paraply Deep Silver 105cm
  • Futteral
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.