Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Polariseringsfiltre

Elinchrom Polariseringsfiltre

T200249
1 295 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Elinchrom Polariseringsfiltre Polariseringsfolie som passer tilbehørsholderen EL-26034. Med tilbehørsholderen er det mulig å rotère polariseringsfilteret for å redusere reflekser og kontrollere sterkt dagslys i motivet. Observèr at polariseringsfilteret absorberer varme, så slå av eller benytt blitzens innstillingslys så lite som mulig. Beregnet på tilbehørsholder EL-26034, foliestørrelse ca 19x19cm, tykkelse ca 0,7 mm. Benyttes for å polarisere lyskilder ved reproduksjonsarbeid, folien plasseres vanligvis foran lyskilden. Refleksjonen kan dempes på metalliske flater eller kraftig bøyde flater, hvis ytterligere et polariseringsfilter plasseres foran objektivet. I tillegg kan det brukes for å skapa refleksjonsløse blitzbilder. Når et transparent objekt plasseres mellom to polariserere, kan spenninger i motivet synliggjøres i form av ulike farger.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.