Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Portalite softbox 40x40 cm

Elinchrom Portalite softbox 40x40 cm

1031271
1 095 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Portalite Softbox 40x40cm

En softboks brukes for å gi et mykere lys, og ta bort harde skygger fra motivet. Softbokser finnes i ulike størrelser, avhengig av bruksområdet, og monteres på en studioblitz ved hjelp av en speedring. Softbokser brukes blant annet for portrettfotograferinger for å gi et kontrollert mykt lys på modellen, men det kan også være bra å bruke til f.eks. produktfotografering.

Fordeler:

  • Gir kontrollert mykt lys
  • Speedring stabil og lett å montere

I Portalite softboksene brukes det samme materialet og refleksduken som i Elinchroms Rotalux Pro softbokser. Portalite er en budsjettssoftboks med svært god ytelse/pris, og er tilgjengelig i størrelsene 40x40 cm og 66x66 cm. Passer alle Prolinca og Elinchrom-blitser siden 1974.

Leveres med:

  • Softbox
  • Diffusorduk
  • Speedring
  • Veske

OBS! Stativet på bildet er ikke inkludert

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.