Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Softbox Litemotiv Indirect Octa 190 cm

Elinchrom Softbox Litemotiv Indirect Octa 190 cm

1020132
11 795 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Softbox Litemotiv Indirect Octa 190 cm
Quadra Reflektor Adapter MK II
Skyport USB RX Speed
13 589 NOK

Varmebestandig og robust softboks
Denne softboksen fra Elinchrom har en frontduk på drøyt 2,8 kvadratmeter og gir et svært jevnt lys over hele flaten, takket være omvendt montering av blitsen inni softboksen.

Den forbedrete refleksduken gir bedret lysstyrke sammenliknet med tidligere modeller. Den store diffusor-skjermen, i kombinasjon med en grunn konstruksjon og omvendt plassering av lyskilden gir et uovertruffent lys.

Litemotiv Indirect Octa gir et jevnt lys over et stort område, som er en stor fordel ved foreksempel fotografering av barn, da motivet kan flytte seg ganske mye uten at det endrer karakteren i lyset.

Materialet i Litemotiv Indirect Octa tåler høy varme, halogenlamper opp til 650W kan brukes i softboksen. Både materialer og mekanisk kontruksjon er svært robust.

Levereras med:

  • Refleksduk EL-26736
  • Ytre diffusorduk EL-26706
  • Indre diffusorduk (montert i bunnen) EL-26754
  • Veske EL-33221

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.