Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Blekkpakke samtlige 8 farger til Pro 9800

Epson Blekkpakke samtlige 8 farger til Pro 9800

1034436
9 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Komplett pakke med alle patroner som du trenger til din Epson Pro 9800 skriver

Pakken inneholder:

Epsons blekk er utviklet for lang holdbarhet og motstår falming, slik at minnene dine bevares i mange år. Med UltraChrome K3-blekk får du utskrifter med en livslengde på opp til 75 år i farge, og over 100 år i svart-hvitt under visse visningsforhold på en stor mengde ulike medier.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.