Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

CoverPlus OSS garanti 4 år til SureColor SC-P7000

Epson CoverPlus OSS garanti 4 år til SureColor SC-P7000

1022355
  • Forleng garantien din ytterligere
  • Cover Plus-avtalen gir også prioritet i serviceærender, samt mulighet for fjernstyrte tjenester og kostnadsberegninger
  • Cover Plus-avtalen gir deg samme beskyttelse og fordeler som den opprinnelige garantien, og dekker alle reparasjoner, inklusive reservedeler, arbeidskostnader, reiser etc.
10 195 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Garantien på din Epsonskriver kan forlenges ytterligere ved hjelp av en såkalt Cover Plus-avtale. Cover Plus-avtalen gir samme beskyttelse og fordeler som den opprinnelige garantien og dekker alle reparasjoner inklusive reservedeler, arbeidskostnad, reise etc. Dog inngår ikke forbruksmateriell, allmen service, periodisk vedlikehold eller rengjøring. Cover Plus-avtalen gir også prioritet i servicekøen samt mulighet til fjernstyrte tjenester og kostnadsberegninger.

Les mer på www.myepsonprinter.eu.

Livstids-telefonsupport via EPSON hot-line support inngår i alle produkter.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.