Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Roll media adapter 17" til SC-P800

Epson Roll media adapter 17" til SC-P800

1019863
  • Kompatibel med Epson P800
  • Perfekt for deg som vil skrive ut panorama eller banner-ruller
  • Maksimal utskriftslengde avhenger av programvaren som brukes
3 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Rullholder for Epson P800

Brukes for å kunne kjøre papir på rull i en Epson P800. Løsningen for deg som vil skrive ut panorama, bannere eller vil ha full kontroll over bildestørrelsen.

Maksimal utskriftstørrelse avhenger av programvaren du skriver ut fra.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.