Kikkert Handy 8x25

Focus Kikkert Handy 8x25

1012712
  • Fylt med nitrogengass for å være 100% vanntett
  • Lett å bruke med Soft-Touch tommelgrep
  • Denne kikkerten gir et lyst og skarpt bilde
1 399 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Ultimat kikkert for utendørsbruk
Med lystransmisjon, skarphet og soliditet som topprioritering har Focus designet den ultimate Outdoor-kikkerten. Fully-multicoated optikk og BaK-4 prismer gir denne kikkerten et lyst og skarpt bilde også ved daggry og i skumringen.

Gummibelegget gjør kikkerten støttålelig, den er også O-ringstettet og fylt med nitrogengass for å være 100% vanntett. Med Soft-Touch tommelgrep blir Focus Handy lett å bruke.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.