Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

SX-70 Camera sølv/brun

Polaroid Originals SX-70 Camera sølv/brun

1038939
4 195 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Polaroid SX-70

Polaroid SX-70 er et sammenleggbart speilreflekskamera med direktefremkalling. Den har forsiktig blitt tilbakestilt, og kommer med en ny "frog tongue" for å beskytte bildene når de kommer ut av kameraet. Kameraet fungerer med SX-70-film (ikke inkludert!)

SX-70 var en av de første speilreflekskameraene med direktefremkalling, og den først til å bruke integral direktefilm. Det er også et svært vakkert kamera med sitt sammenslåbare design, sjarmerende hus og lærdetaljer. Kameraet har et system for automatisk eksponeringkompensasjon, og lar deg fokusere manuelt ned til 26cm.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.