Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Engangskamera Simple Use Camera Black & White

Lomography Engangskamera Simple Use Camera Black & White

1034048
229 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Lomography Engangskamera Simple Use Camera Black & White

Lomography Simple Use Cameras som serien heter, er ladet med film som gir et litt galt, kunstnerisk sluttresultat. De finnes med svarthvit negativ film, farge negativ film og en "lomoChrome Purple"-film. Lomographys spesielle filmer får virkelig resultatet til å skille seg ut i mengden.

Fordeler:

  • Monokrom film

Ladet og klart, enklere blir det ikke. Bare se og trykk! Lomographys unike filmer gjør også bildene helt unike, fargede blitsfilter som kan brukes i kombinasjon gjør variasjonsmulighetene uendelige (ikke tilgjengelig på den svart-hvite versjonen).

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.