Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.
Kampanje

EOS M50 svart med EF-M 15-45/3,5-6,3 IS STM +

Canon EOS M50 svart med EF-M 15-45/3,5-6,3 IS STM +

1038679
 • Smidig lite kamera
 • Justerbar pekeskjerm med Dual Pixel AF og øyeautofokus
 • Smart og smidig håndtering
 • Trådløst nettverk og bluetooth for smidig tilkobling til telefonen
 • Elektronisk bildestabilisering i video
9 495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Canon Summer Cashback

Gå til kampanjen
Bestillingsvare

Verdipakke

EOS M50 svart med EF-M 15-45/3,5-6,3 IS STM +
Minnekort SDXC Extreme Pro 64GB 170MB/s UHS-I V30 U3 C10
Bordstativ/selfiestick BK10
10 343 NOK
EOS M50 svart med EF-M 15-45/3,5-6,3 IS STM +
Minnekort SDXC Extreme 64GB 150MB/s UHS-I
Mikrofon VideoMic Pro+ med Rycote Lyre
12 434 NOK

Dropp mobilfotograferingen med Canon M50

Canon EOS M50 er et kompakt systemkamera med stabilisert 4K-video, vinklingsbar touchskjerm for selfies og rask autofokus, alt i et lite og smidig format som gjør steget fra mobilkameraet enkelt. Øyeautofokusen hjelper deg med å sette fokus rett ved portrettfotografering, og selvfølgelig kan du dele bildene dine til sosiale medier via din smarttelefon takket være Bluetooth, NFC og Wifi. Her i pakke med det allsidige objektivet EF-M 15-45mm f/3,5-6,4 IS STM.

Fordeler:

4K-video med bildestabilisering

Canon EOS M50 kan spille inn 4K-video for å møte dagens høye krav til oppløsning og bildekvalitet, både via sosiale medier som youtube, men også på din 4K-skjerm på datamaskinen og TVen i stua. Kameraet har en digital bildestabilisering som fungerer med 4K-video, noe som gjør at alle objektiver vil gi en stabil og fin film. Bruker du objektiver med Canons IS-teknikk kan både den optiske og digitale stabiliseringen samarbeide. Stillbilder bruker kun den optiske stabiliseringen i objektivet.

Øyeautofokus

Øyeautofokusen er en videreutvikling av ansiktsgjenkjenning der kameraet automatisk legger fokus på modellens øyne. Funksjonen er ideell ved portrettfotografering, spesielt sammen med lysstyrke objektiver som gir liten dybdeskarphet.

Smidig størrelse

M-serien er små, kompakte, speilløse systemkameraer med kompakte objektiver. Størrelsen gjør at kameraet er lett å ta med seg i alle moduser, uten at den blir vanskelig å håndtere. Tydlige knapper, et dedikert modusratt og innmatingshjul gjør at kameraet passer både til deg som er nybegynner og vil lære, og til deg som søker en smidig annet-kamera med gode muligheter for manuelle innstillinger.

Vinklingsbar skjerm

Den høyoppløste, vinklingsbare touchskjermen på 3,0" hjelper deg til å ta bilder i både høye og lave vinkler, og kan vris fremover for å ta selfier, eller slik at du ser deg selv når du vlogger. Det er enkelt å bytte mellom og zoome i bilder du har tatt, stille inn innstillinger og bla i menyen, samt velge autofokuspunkt og andre fotograferings- og videoinnstillinger.

Digital søker

Søkeren brukes for å få bedre stabilitet når du holder i kameraet, og gjør det lettere å fotografere i sterkt sollys. Søkeren er på 2.35mp oppløsning, og bruker et OLED-panel for best bilder.

Dual Pixel AF

Canons autofokus for LiveView er veldig rask men samtidig følsom, noe som gir fine overganger i fokus når du filmer, og gir rask, nøyaktig autofokus når du tar stillbilder. I Canon EOS M50 finnes hele 143 autofokuspunkter, og disse er også plassert over en større overflate enn tidligere.

APS-C sensor

En APS-C sensor på 24.1 megapiksler, en sensor av samme størrelse som i mange av Canons systemkameraer, noe som gir deg mulighetern til å fotografere med kort dybdeskarphet, og gir gode muligheter til å fotografere i dårligere belysning.

Wifi og Bluetooth

Gjennom Wifi og Bluetooth-tilkoblingene kan du fjernstyre kameraet, og overføre bilder direkte til telefonen for og raskt kunne publisere dem på sosiale medier. Du kan også velge å overførealle bilder som fotograferes automatisk til din smarttelefon, ditt nettbrett eller datamaskin. Kameraet har også en innebygd RAW-konverter, slik at du kan gjøre om RAW-bildene dine til JPEG, og på denne måten beholde en fullstor RAW-kopi for redigering f.eks. i Lightroom eller Capture One.

EF-M 15-45mm f/3,5-6,4 IS STM

Fang alt fra dramatiske landskapsbilder til raske actionsekvenser med dette lille og lette, men allsidigee zoomobjektivet på 15-45mm. Du får jevn og stille fokusering samt stabile filmer takket være SMT-teknikken og dynamisk IS.

EF til EOS M-adapter

Brukes for å montere objektiver fra Canons store EF- og EF-S utvalg til EOS M-system. Fungerer med autofokus.

EF 50mm f/1,8 STM

Med dette faste normalobjektivet på 50mm og høy lysstyrke er det lett å fremheve motivene dine på en fantastisk måte og skape vakker bakgrunnsuskarphet. Objektivet passer utmerket til portrett sammen med et EOS-systemkamera med APS-C-sensor, og tilsvarer da 80mm.

Leveres med:

 • EOS M50 kamerahus
 • Batteri LP-E12
 • Batterilader LC-E12E
 • Kamerahusdeksel R-F-4
 • Rem EM-200DB
 • AC-kabel
 • Brukermanual

[TEXT1014758434]
 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.